Naučite vas, kako preprosto namestiti LED kopalniško ogledalo

02-04-2022

LED Bathroom Mirror

Po nakupu ustreznega LED kopalniškega ogledala lahko naletite na težavo, kako visoko naj bo kopalniško ogledalo nameščeno oziroma nameščeno na ustreznem mestu. Res je veliko ljudi, ki jim to ni jasno, zato vas bo naslednji urednik popeljal do razumevanja, kako visoka LED kopalniška ogledala so običajno nameščena in kako jih domiselno namestiti, da dosežete bolj idealen učinek.

Kako visoko je ogledalo v kopalnici

1. V kopalnici običajno stojite in se gledate v ogledalo, zato naj bo spodnji rob kopalniškega ogledala vsaj 135 cm od tal. Če je višinska razlika med družinskimi člani relativno velika, jo lahko prilagodite navzgor in navzdol. Poskusite postaviti svoj obraz na sredino ogledala, da bo učinek slike boljši.

LED Mirror

2. V normalnih okoliščinah je bolje, da je ogledalo 160-165 cm nad tlemi. Pazite, da med namestitvijo ne poškodujete stene, še posebej, če na steno iz ploščic obesite ogledala, poskusite preluknjati luknje na spojih materialov. Z okrasnimi kamni čim bolj izvrtajte luknje. Izberete lahko tudi slog brez okvirja, saj je kopalnica pogosto mokra, materiale okvirja, kot sta les in usnje, pa je sčasoma enostavno zamenjati.

Bathroom Mirror

3. Če gre za kopalno ogledalo na kopalniški omarici, je trenutno višina glavne omare običajne kopalniške omare na trgu med 80--85 cm (vključno z višino umivalnika). Običajna standardna velikost večine kopalniških omaric je, da je dolžina (na splošno vključno z ogledalom) 800 mm ~ 1000 mm, širina (razdalja od stene) pa: 450 mm ~ 500 mm. Višina namestitve kopalniških ogledal je običajno približno 20 cm oddaljena od pulta. Pri namestitvi morate določiti položaj namestitve in položaj klinov.

Pametna namestitev kopalniških ogledal

1. Ogledalo namestite na vrata omarice z ogledali, za ogledalom pa skrijete številne predale za shranjevanje, tako da lahko toaletne in negovalne izdelke razvrstite in razporedite, kar ne samo da lahko dobro izkoristi prostor nad umivalnik, ampak tudi da Kopalnica prinaša nekaj svetlobe, da poveča stopnjo dnevne osvetlitve prostora.


2. Kopalniško ogledalo ima vizualni učinek povečanja globine, zlasti v razmeroma majhnem prostoru kopalniške sobe, s pametno uporabo stenskega ogledala se lahko celo zdi, da je več kot dvakrat večja od dejanske površine. Ogledalo lahko postavite na sprednji del vrat ali pa na levo ali desno stran, da podaljšate vidno linijo.


3. Kopalniško ogledalo se lahko uporablja tudi kot paravan. S tovrstno dekoracijo in montažo kopalniško ogledalo postane tako ogledalo kot pregradna paravan za tuš kabino. Vgradnja zložljivega ogledala, podobnega polknu, lahko vnese veliko barv v prostor. Razmislite lahko o kombiniranju sive stene s črnim pohištvom, osvetlitvi prostora z belo sanitarno opremo in dodajanju čarovnije ogledal, da ustvarite temno kopalnico z edinstvenim šarmom.



Po tem, ko ste prebrali zgornje spoznanje o tem, kako visoko je nameščeno kopalniško ogledalo in kako domiselno namestiti kopalniško ogledalo, se strinjate s temi trditvami? Opremljanje doma je delo z individualnimi lastnostmi in vsaka družinska situacija je lahko drugačna. Zgornji uvod velja za predlog za vsakogar, konkretna izbira pa je še vedno na lastniku.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti