Opis funkcije odmegljevanja pametnega kopalniškega ogledala

02-04-2022

Številni domovi imajo zdaj kopalnice in radi imajo v njih ogledala. Ko pa se ljudje kopajo, bo ogledalo prekrito s plastjo megle, kar vpliva na uporabo ogledala. Ogledalo je potrebno obrisati z rokami ali brisačo. Vendar se ljudje po kopanju zaradi higienskih razlogov neradi dotikajo tujih predmetov. Če za brisanje uporabljajo brisačo, morajo brisačo tudi oprati, kar poveča obremenitev gospodinjskih opravil, ljudem prinese zelo slabo izkušnjo kopanja in resno vpliva na kopanje ljudi. Občutek.


Zastarela tehnologija odmegljevanja kopalniških ogledal

V stanju tehnike se vodna meglica na ogledalu v glavnem odstrani s pomočjo avtomatske naprave za brisanje ali z razporeditvijo ventilatorja in grelnika okoli ogledala. Pomanjkljivost je, da ne glede na to, da dodatna oprema naprave za samodejno brisanje vpliva na lepoto sperme, je treba poleg tega ročno izbrisati prah in vodno meglico same naprave za samodejno brisanje.


Pametno ogledalo napredna tehnologija odmegljevanja

Značilnost inteligentnega odmegljevanja kopalniških ogledal je, da naprava vključuje tudi infrardečo oddajno napravo, infrardečo sprejemno napravo, grelno žično tuljavo, mikrokrmilnik, usmerniško diodo, postopni transformator, varovalko in tiristor; infrardeča oddajna naprava in infrardeča sprejemna naprava sta nameščeni v Na zadnji strani ogledala telo ogledala ni opremljeno s prevleko, kjer se obsevajo infrardeči žarki, infrardeča oddajna naprava in infrardeča sprejemna naprava pa sta električno povezani z mikrokrmilnik; tuljava grelne žice je razporejena v obliki obroča na hrbtni strani telesa zrcala, en konec je povezan z varovalko in padajočim transformatorjem, drugi konec pa je povezan z varovalko in padajočim transformatorjem. Tiristor je povezan z mikrokrmilnikom; mikrokrmilnik je preko usmerniške diode povezan s padajočim transformatorjem za priključitev napajalnika, mikrokrmilnik pa je nameščen v okvir ohišja ogledala. Nadalje sta infrardeča oddajna naprava in infrardeča sprejemna naprava nameščeni na sprednji strani ogledala.


Nadalje sta infrardeča oddajna naprava in infrardeča sprejemna naprava nameščeni na sredini obroča, ki ga tvorita dve grelni žici tuljave grelne žice, da preprečita, da bi se zrcalna meglica v bližini tuljave grelne žice najprej odstranila, in mikrokrmilnik odklopi krog vnaprej. Ko je v uporabi, je naprava vklopljena, mikrokrmilnik pa nadzoruje infrardečo napravo. Če infrardeča sprejemna naprava lahko sprejema infrardeče žarke, se ugotovi, da površina zrcala ni blokirana, to pomeni, da ni megle, in je vezje tuljave grelne žice odklopljeno; ko ga infrardeča sprejemna naprava ne more sprejeti. V primeru infrardečih žarkov mikrokrmilnik krmili tiristor, da se poveže s tokokrogom grelne žice, in tuljava grelne žice je pod napetostjo, da ustvari toploto za odstranitev vodne meglice. Ko se meglica in voda odstranita, infrardeča sprejemna naprava prejme infrardeči žarek, da presodi intenzivnost, mikrokrmilnik pa nadzoruje tiristor, da odklopi vezje. .


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti