Prihranite prostor v kopalnici z ogledali

27-06-2022

Z nenehnim izboljševanjem življenjskega standarda se nenehno izboljšujejo tudi zahteve ljudi po bivalnem udobju. V kopalnicah so kopalne kadi, umivalniki, ogledala, omare ali omare običajno nameščene ločeno. Ti potrebni predmeti so pogosto v različnih stilih, po eni strani kopalnica ni usklajena kot celota, po drugi strani, ker so te vsakodnevne potrebščine oblikovane in izdelane ločeno, specifikacije je težko poenotiti ali med seboj medsebojno sodelovati, kar ima za posledico določeno stopnjo odpadkov pri izrabi stanovanjskega prostora.

mirrored medicine cabinet with lights

Kopalniška zrcalna konstrukcija omare

Zrcalna omarica vključuje podporni kos, režo za shranjevanje predmetov in ohišje zrcalne omare. Reža za shranjevanje je razporejena med nosilcem in ohišjem ogledala. Na ohišju zrcalne omare je ogledalo. Ena stran osnovne omare je opremljena z nosilcem za ogledalo, umivalnik pa je razporejen na zgornji površini osnovne omare. Osnovna omara je opremljena tudi z enim ali več drsnimi vrati in predali.

mirror cabinets bathroom

Kako zrcalne omare preprečujejo stvari

Spodnja omarica je opremljena z enim ali več drsnimi vrati in predali, v omaro pa lahko med uporabo pospravite predmete, tako da je bivalno okolje čisto. Reža za shranjevanje zrcalne omare lahko shranjuje pogosto uporabljene toaletne potrebščine ali kozmetiko. Zrcalno steklo na ohišju zrcalne omare je priročno za uporabo pri umivanju ali ličenju. Spodnja omarica, umivalnik in omarica z ogledalom so oblikovani v integrirano komponento, ki učinkovito izboljšuje učinkovitost izrabe bivalnega prostora, olajša postavitev predmetov in prihrani stanovanjski prostor.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti