Pakiranje in pošiljanje kopalniških ogledal iz DHEEM

06-08-2022

Ker je ogledalo lomljivo, je notranja in zunanja embalaža ogledala še posebej pomembna, da se med transportom ne poškoduje. Kaj je notranja embalaža? To je embalaža znotraj škatle, ko ogledalo vstavite v škatlo, zunanja embalaža pa je embalaža zunaj škatle po namestitvi ogledala.

bathroom mirror

Po končani izdelavi kopalniških ogledal se najprej nalepi zaščitna folija. Pri kvadratnih ogledalih bodo varnostni vogali nameščeni okoli, da zaščitijo varnost štirih vogalov. Nato na dno škatle položite peno, vanjo položite ogledalo in nato razporedite peno okoli ogledala. Ali pa izberite biserni bombaž za zaščito ogledala. Poleg te notranje embalaže. Za boljšo zaščito varnosti ogledala in zunanje embalaže sta dve najpogostejši vrsti zunanje embalaže embalažni trak in lesen okvir na zunanji strani kartona. Na splošno bodo ogledala, poslana posebej, označena z lesenimi okvirji.


Po notranji embalaži in zunanji embalaži je problem prevoza. Ogledala so krhka in draga za pošiljanje. Zato moramo skrbno izbrati način prevoza ogledala. Obstajajo tudi možnosti prevoza. Zaradi problema ranljivosti bo ogledalo na splošno poslalo logistiko namesto hitre dostave. In tiste, ki so blizu, bodo prepeljali neposredno s kombiji ali manjšimi vozili, tiste z velikimi količinami pa direktno z velikim tovornjakom.


zrcalna veleprodajna izvozna metoda pošiljanja

Kot izkušen proizvajalec ogledal imamo nekaj izkušenj s pomorskimi ogledali.

Ogledala DHEEM bodo odposlana v skladu s pogodbenim razporedom dostave po strogem pregledu.


bathroom mirrors

FCL polnjenje

Prazne zabojnike pošiljamo iz skladišča v tovarno. Nakladanje organizirajo izkušeni tovarniški delavci.

Vsa ogledala je mogoče namestiti samo navpično na ozko stran, tako da skoraj ni nobenih rež med posameznimi škatlami. S tem se izognete poškodbam zaradi tresenja med transportom. Ker bo večina naročil vsebovala izdelke različnih velikosti, bodo tovarniški delavci z izračuni in izkušnjami bolje izkoristili prostor zabojnikov, hkrati pa zagotovili varnost izdelkov. Izogibajte se izgubljenim škatlam, da našim strankam prihranite povprečne stroške pošiljanja.

Prazne zaboje pred nakladanjem pregledamo in očistimo, fotografiramo in posnamemo celoten potek nakladanja. Po nakladanju bo rep škatle ojačan z mrežami za izboljšanje varnosti razpakiranja blaga. Celoten zabojnik je bil med transportom praktično nepoškodovan.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti