LED pametna kopalniška omarica vam omogoča uživanje v subtilnosti življenja!

27-06-2022

Pojdite v kopalnico, razbremenite svoje telo, sprostite telo in um, zaprite oči, poslušajte glasbo, pustite, da vam voda teče po koži, spustite napetost, tiho poslušajte vodo in glasbo in vaše razpoloženje bo postopoma izboljšati. Tesnoba in razdražljivost se umirita.

Pametna kopalniška omarica DHEEM, naj se glasba med kopanjem ustavi in ​​postane orožje za vas, da napolnite energijo in nadaljujete. Ko glasba napolni kopalnico, zaprite oči, prisluhnite lepoti toka glasbe, s srcem okusite skrivnost drsenja not in začutite lepoto in lepoto sveta. V srcu ni več preveč vrveža, naj se življenje v tem trenutku umiri.

Pametna kopalniška omarica z LED prikazovalnikom časa vedno spominja na spremembo in minevanje časa ter vam omogoča, da se ličite in kopate bolj umirjeno.

Zrcalna površina je proti megljenju, tako da je ogledalo v celoti vidno. Običajni ljudje vstopijo v kopalnico ali v procesu ličenja, in vedno obstaja težava spuščanja časa, ne da bi se tega zavedali, LED prikazovalnik časa pa ves čas opozarja na spremembo časa, tako da nimate več zadrege biti pozno na zmenek. Splošna kopalniška ogledala je enostavno napolniti z vodno paro, meglenim vročim zrakom in ne morejo videti prave stvari. Zasnova zrcalne površine kopalniške omare proti rosenju lahko zlahka reši problem zamegljenosti v kopalnici in vam omogoči jasen, lep in resničen vmesnik, ko ste pod tušem.

Prikaz temperature: Omogoča vam, da mirno dojamete čas kopanja in se izognete prehladu. Od podrobnosti, pozornosti na kakovost življenja in izboljšanja vaše sreče v življenju, je popoln partner v vašem življenju.

 Naj se življenje upočasni, da bi videli resnično življenje, življenje je lahko lepo!


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti