Kako do popolne LED omarice za zdravila za uporabo v kopalnici

25-10-2023

Prvič, ko imate svojo sobo, začenjate razumeti, kako jo okrasiti, s čim bi se morali ujemati, še posebej omarica z LED ogledalom je glavni del mode.


Razvrstitev načina namestitve omarice za ogledalo v kopalnici:


  1. Viseči tip: stena mora biti nosilna ali masivna opečna stena. S to vrsto obešanja pod kopalniško omarico je enostavno poskrbeti za zdravje stranišča in v bistvu ni zdravju mrtvega kota. 

  2. Vrsta tal: talna omarica in viseča vrsta se ne razlikujeta, vendar ne izberite stene, vendar omarica ni dobra za skrb za zdravje, omara pa je nagnjena k vlagi. 


Spretnosti nakupa omar z ogledali:


V celotnem kopalniškem prostoru je potrebno rezervirati omarico za odlaganje različnih toaletnih pripomočkov, ki lahko poskrbijo ne samo za čistočo celotnega kopalniškega prostora, ampak tudi olajšajo kopanje in stranišče.

Ta omarica za drobnarije je kopalniška omarica z ogledalom, potem pa, kako kupiti tovrstne izdelke.


1. Prepoznajte material: obstaja veliko vrstkopalniška omarica z ogledalommaterial, masivni les, nerjavno jeklo, steklo itd., glede na potrebo po nakupu ustreznega materiala, kot je: kopalnica je mokra, ne izberite masivnega lesa.


2. Razlikovalna funkcija: kopalniška omarica z ogledalom ima dvojna vrata, enojna vrata, tudi drsna, glede na velikost stene izberite način delovanja.


3. Notranji prostor: koliko stvari lahko postavite, je odvisno od razumnega vzorca notranjega prostora, lahko izberete drugačno razumno postavitev glede na običajno uporabljene kopalne izdelke doma.


4. Bearing: Ker je kopalniška omarica z ogledalom obešena na steno, ima njen ležaj določene zahteve. Na splošno so proizvajalci pojasnili, kolikšna je nosilnost. Seveda lahko potrošniki uporabijo tudi svoje roke ali druga orodja, da ga preizkusijo na prizorišču, vendar je zelo pomembno tudi za uporabo. 


Redno vzdrževanje:


1. Ko ravnate s kopalniško omarico, jo nosite rahlo in ne močno vlecite; Ko je postavljeno, je podlaga neravna, nogo je treba najprej oblaziniti.


2. Kopalniške omarice ne puščajte na soncu ali v suhem prostoru. Po možnosti na prezračenem mestu. 


3. Če je v kopalniški omarici razpoka, jo lahko zmešate s kitom in pigmentom ter zamašite, da ostane stabilna dolgo časa. Vendar pa morata biti kit in pigment v skladu z izvirno barvo, da ne pušča brazgotin. 


4. Kopalniško omarico pogosto obrišite z mehko krpo, preden obrišete prah, z mehko krpo.


LED medicine cabinet


              Če potrebujete karkoli za pomoč pri kopalniških dodatkih, je Dheem vedno tukaj!!!

 


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti