Kako oddati naročilo pri Dheemu?

26-10-2023

V čast nam je začeti poslovni odnos z različnimi strankami po vsem svetu. Danes vam bomo preprosto predstavili postopek oddaje naročila.

 

Če želite izbrati ali nam zagotoviti vaš najljubši dizajn:


Na primer, naš glavni izdelek jevse vrste  LED kopalniško ogledalo  in  osvetljena omarica z ogledalom za zdravila, mi pa bomo zagotovili katalog izdelkov za izbiro strank. Če so vam všeč kateri koli modeli, nam sporočite številko modela. Če ne, nam lahko stranka posreduje svoj dizajn.


LED bathroom mirror

 

Da nam ponudite zahteve za izdelke po najboljši ceni:


Da bi ponudili najboljšo ceno za našo stranko, bomo morali vedeti naslednje stvari za vsak izdelek:


- Katere funkcije potrebujete za izdelek? Običajno je osnovna funkcija stikalo na dotik za vklop/izklop, možnost zatemnitve, zaščita proti rosenju in spreminjanje barvne temperature.


- Kakšno velikost potrebujete za izdelek?


- Ožičen ali z vtičem za izdelek?


– Kakšna je vaša ciljna količina naročila za izdelek?


Za potrditev risbe za stranko in izdelavo vzorcev predprodukcije:

 

Če cena ni problem, potem lahko potrdimo končno naročilo. Naša tehnična ekipa bo naredila risbe za vsak model za potrditev stranke. Po potrditvi risb smo'Začel bom izdelovati predprodukcijske vzorce. In začeli bodo množično proizvodnjo.

 

Če želite opraviti samopregled ali zaprositi tretjo osebo za pregled:


Po končanem naročilu bomo opravili samokontrolo ali pa lahko stranka izbere tretjo osebo za pregled. Vendar naša cena ne vključuje stroškov pregleda tretje osebe.

 

Za pošiljanje zabojnika za naročeni izdelek:

 

Nenazadnje bomo poskrbeli za pošiljanje in naložili izdelek po naročilu naši stranki. Upam, da bo vsaka stranka zadovoljna z našimi izdelki in se veseli ponovnega naročila.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti