Kako izbrati pametno ogledalo za kopalnico?

27-06-2022

Android pametno kopalniško ogledalo

S postopnim izboljševanjem življenjskega standarda vseh, izdelki za pametni dom postopoma vstopajo v tisoče gospodinjstev. Prihod nove dobe 5G je prinesel tudi široke razvojne možnosti na področju kopalniških pametnih ogledal. Številni proizvajalci so dajali vedno več operativnih funkcij kopalniškim pametnim ogledalom. Kombinacija inteligentnega sistema Android s tradicionalnim kopalniškim ogledalom omogoča upravljanje na dotik, predvajanje glasbe, predvajanje novic, vremensko napoved, čas, elektronski koledar, prikaz digitalne ure, nadzor teže, test kakovosti kože, spletni video in druga ogledala na pametnem telefonu Funkcije vsakdanjega življenja dodaja svetle barve vsakdanjemu življenju vsakogar, prav tako pa lahko uresniči interakcijo in nadzor nad izdelki pametnega doma interneta stvari, kar vam omogoča, da doživite pravo življenje pametnega doma!


Materiali, uporabljeni v pametnih kopalniških ogledalih

Najprej si oglejmo surovine kopalniškega pametnega ogledala. Kopalniška pametna ogledala naj izberejo srebrna ogledala, nikoli aluminijasta. Lom srebrnih ogledal je veliko boljši kot pri aluminijastih. Pod enako jakostjo svetlobe bo srebrno ogledalo videti svetlejše. Stroški surovin pri proizvodnji srebrnih ogledal so bistveno višji kot pri aluminijastih ogledalih, zato je tudi življenjska doba veliko višja. Po drugi strani pa s prostim očesom opazujte površino in zadnji del kopalniškega pametnega ogledala. Površinska plast je svetle barve, rob je raven, zrcalno steklo pa je oblikovano brez upogibne deformacije. Ožičenje napajalnega tokokroga na zadnji strani je pregledno, električne komponente niso poškodovane in izpolnjujejo standarde porabe električne energije.

bathroom mirror

Pametna izbira načina namestitve

Končno bodite pozorni na standarde namestitve in uporabe kopalniških pametnih ogledal. Pri nameščanju in uporabi kopalniških ogledal žarometov je treba paziti, da se izognete svetlobnim učinkom. Priporočljivo je namestiti senčnik ali izbrati svetilko z matiranim steklom. Pazite, da med namestitvijo in uporabo ne poškodujete stene, še posebej stene ploščic. Kopalniško ogledalo obesite na površino in poskusite narediti luknje v vmesniku za surovine. Kopalniško ogledalo v kopalnici je para med tuširanjem zabrisala. Na steklo ogledala lahko nanesete milo in ga zdrgnete s suho krpo, da se ogledalo ne zamegli. Umazanijo na kopalniškem ogledalu lahko očistite z mehko krpo ali gazo, namočeno v kerozin ali vosek, vendar ne drgnite z vlažno krpo,


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti