Prednost LED omarice z ogledalom v kopalnici

10-02-2023

Zdaj so stanovanjski stroški vedno višji, veliko ljudi si ne more privoščiti velike hiše. Tako je, ko imate majhno kopalnico, vsak prostor za shranjevanje zelo dragocen. TheLED omarica z ogledalomje idealen v tako omejenem prostoru za kopalnico. 


Velikost 30" višina in 24" premerkabinetustreza večini kopalnic. Odpri vrata, ti'Našel bom 2 kosa nastavljive 8 mm police iz kaljenega stekla. Za nastavitev višine, ki jo potrebujete za polico, in za shranjevanje vseh vaših ličil, izdelkov za nego kože ali česar koli drugega. Rešil bo problem pomanjkanja prostora.


LED mirror cabinet


Z blagovno znamko DTC in visokokakovostnim tečajem za mehko zapiranje, ki zagotavlja 50.000-krat fleksibilno odpiranje in zapiranje.



LED omarica z ogledalom za zdravilaje kot nalašč za vsakodnevno nego. Dobro razpoloženje začne uporabljati LED omarico z ogledalom za osvetlitev obraza in ustvarjanje popolnega ličila. S funkcijo spreminjanja CCT lahko prilagodite barvo svetlobe od tople bele do hladno bele, da izpolnite svoje različne dnevne potrebe.

 

Ogledalo z LED osvetlitvijo bo prihranilo energijo, čas in denar ter vam bo zdržalo več let brez poškodb. elegantno,sodoben ogledala bodo vaši notranjosti dodala značaj. Vsekakor jih je vredno imeti.

 

 





Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti