Kako nadgraditi svoje kopalnice

25-02-2023

Spremenite svojo kopalnico v sproščujoč in udoben prostor, ki je prilagojen samo vam. Ne glede na to, ali želite popolno prenovo kopalnice ali samo potrebujete kreativne ideje za kopalnico, smo vam na voljo.

Vdihnite novo življenje svoji kopalniški zasnovi s posodobljeno kopalniško dekoracijo in luksuznimi kopalniškimi pripomočki, kot so umivalniki, vrata za prho, ploščice za prho, ohišja, stranišča in še več. Poleg tega bo dodajanje nekaj pametnih kopalniških izdelkov prav tako vplivalo na vašo izkušnjo.

 

Če niste na trgu za popolno prenovo kopalnice, lahko vpliva tudi posodobitev podrobnosti. Na primer, namestitev nove kopalniške opreme in drugih kopalniških kompletov - ki lahko vključujejo držala za brisače, kljuke za brisače,omarice z ogledali vleče, uokvirjena kopalniška ogledala in več — lahko vašemu prostoru prinese nov, koheziven videz.

 

Poleg tega je dobra zamisel, da obnovite svetlobni vir v kopalnici s svetlobno funkcijo nekaterih izdelkov, da naredite celotno kopalnico boljšo osvetlitev, da preprosto dobite nov videz vaše kopalnice.

 

Dober izdelek za pametno kopalnico je pameten, praktičen,prihranek prostoraing, dober dizajn....

 

Tukaj bi morali biti pozorni na Dheema's pametnim led ogledalom inomarice z ogledali.

 

Mirror Cabinet 

 

 

Dheem bo uresničil vse vaše zamisli zdelujočogledaloomare .

 

Frame Led Mirror

 

Dheemove omarice z ogledali z različnimi videzi, klasiko, luksuzom, modernizmom in kakršnimi koli prilagoditvami, ki ustrezajo večini stilov kopalniške dekoracije.

 

Lastnosti - nastavljive police, velikost po meri, stenska ali vgradna namestitev za nadgradnjo ali prihranek prostora v kopalnici.

 

Funkcije-- svetloba, imamo različne vrste luči, ki bolje okrasijo vašo kopalnico, hkrati pa napolnijo vir svetlobe v kopalnici.

 

Druge prilagoditve - odmegljevalec, zatemnitev, spreminjanje barvne temperature, RGB svetloba, bluetooth, zvočnik ... omarica z ogledalom bo izpolnila vsa vaša pričakovanja glede pametnega izdelka in začela vašo izkušnjo pametne kopalnice.

 

Ustvarimo čarobno kopalnico, ki vas bo razumela, sprostila ... vam dala boljše razumevanje udobja in pametnega življenja.

 

Vse je v Dheemu, pokličite nas za več informacijwww.dheem-mirror.com!

 

 


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti