PRILAGOJENO LED OGLEDALO ZA HOTELSKI PROJEKT V TORONTU

PRILAGOJENO LED OGLEDALO ZA HOTEL PROJEKT IN TORONTO

Dheem je servisiral številne projekte za rešitev prilagoditve led ogledala v preteklih 13+ letih od 2009 do 2022. Vsak odličen primer je bil Dheemova velika čast in si bo za vedno zapomnil v srcu vsakega Dheemovca.

Mirror Cabinet

To je eden naših zelo uspešnih hotelskih primerov na severnoameriškem trgu. Pomaga, da je Dheem prepoznaven kot zanesljiv in profesionalen proizvajalec ogledal in omaric za ogledala s strani lokalnih gradbenikov.

Led Backlit Mirror

Ta Holiday Inn se nahaja v bližini središča Toronta, 1 km od nakupovalnega središča, okoliška podzemna železnica in prevoz pa sta zelo priročna. Toliko mladih in popotnikov izbere ta hotel zaradi dobre lege, zato hotel vsak dan sprejme veliko število strank . 


Drugi razlogi, zakaj je ta hotel toplo sprejet, vključujejo dobro okolje, okusno hrano, intimne storitve, ki so zbrane na podlagi verodostojnih ocen na spletni strani hotela. Poleg tega je pametna oprema v kopalnici zelo hvaljena in ji je treba posvetiti pozornost.


Prilagojeno veliko led ogledalo, ki smo ga ponudili, postane eden od pomembnih poudarkov.

Infinity Mirror

Mirror Cabinet


To ogledalo je eno najbolj priljubljenih in klasičnih stilov na severnoameriškem trgu. Veliko velikost smo prilagodili v 60"*36",72"*36" na zahtevo graditelja. Za veliko ogledalo je potreben ustrezen učinek osvetlitve Pri tem ogledalu smo uporabili 18w/m LED trak in prilagodili 2” širino matirane površine, da bi zagotovili dovolj dobro osvetlitev za celotno kopalnico. LED trak, ki smo ga uporabili, je 2835 SMD led, CRI 90+, ima mehko in svetlo svetlobo, močan prenos svetlobe, brez poškodb oči in nizko porabo energije. 


Visoko zmogljive žarnice imajo tudi izjemno visoke zahteve za električne komponente, kot so pogoni led, zato so vse naše električne komponente uporabljale certifikat cUL, ogledalo pa je potrdil ETL. 


To ogledalo uporablja stensko stikalo namesto stikala na dotik za uporabo v gospodinjstvu, zato je zelo praktično za hotele. Funkcija odmegljevanja pomaga površini ogledala ostati čista po vročem tušu.


Dheem prilagodi LED ogledalo kot zahtevo in ponudi več od vaše zahteve, kar je primerno, praktično in potrebno za vas. Pridite v Dheem in uživajte v vrhunskih storitvah prilagajanja. 


Rešite vse svoje težave s prilagajanjem kopalniških LED ogledal v Dheemu! Izberite Dheem, imejte več!Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti